top of page
Hoop

IN 4 MAANDEN VOLLEDIG HERSTELLEN VAN BURN-OUT

Ik ben ervaren burnout-coach en werk door het hele land. Als senior en als vader van 2 volwassen kinderen heb ik veel levenservaring en daarnaast veel werkervaring in bedrijven en organisaties. Ik weet mede daardoor hoe je weer UIT de knel kan komen en help je daar graag mee. Ik help mensen om naar hun situatie te kijken en tot de kern daarvan te komen. Zodat zij en hun werkgever weer snel aan de slag kunnen met elkaar en de werkvreugde terugkeert. 

 

HOE KOM JE VAN JE BURN-OUT AF?

Ik heb nauw samengewerkt met grote organisaties bij het aanbieden van hersteltrainingen en bied deze nu zelf op maat aan. Met een bewezen herstelprogramma spoor ik oorzaken van burn-out op en vervolgens werken we aan een programma dat gericht is op herstel en re-integratie. Daarbij wordt altijd maatwerk geleverd met een hersteltraining die volledig is afgestemd op de situatie van de cliënt en diens mogelijkheden.

 

Het programma is individueel; afspraken vinden plaats op een locatie in de buurt van de cliënt of bij hem/haar thuis.

Burn-out is een onbalans tussen een persoon en diens omgeving. Dat speelt al lang en de persoon neemt dat zelf niet waar. Daarom is er tijd nodig om inzicht te krijgen in dat wat er speelt en om vervolgens te leren dingen anders te doen. Doordat mensen op een bepaalde manier verstrikt zijn geraakt in wat ze doen en hoe zij dat doen, zien ze zelf niet meer hoe ze daaruit kunnen komen. Daar is een ter zake gespecialiseerde coach of hersteltrainer bij nodig. Op doktersadvies gaan wandelen of even met vakantie gaan helpt niet! Wel is het nodig om met je herstelcoach ruim tijd te nemen om na te gaan wat jij nodig hebt om te herstellen en daar samen werk van te maken.

WAT IS EEN BURN-OUT?

Burn-out is geen aandoening, niet psychisch en niet lichamelijk. Je voelt een burn-out echter wel psychisch en/of lichamelijk. Over wat een burn-out wel is, is niet iedereen het eens. Ik ga ervan uit dat iemand burn-out is als hij of zij extreem moe is of uitgeput, zowel lichamelijk als in het hoofd, als je daarbij niet meer zo goed weet of je dingen nog wel kunt en – last but not least – als je niet meer zo goed in staat bent om afstand te nemen van je werk, bijvoorbeeld ’s avonds, in weekends of tijdens vakanties.

bottom of page